Nieuwskast

Wijn bij het kerstdiner!

Wijn bij het kerstdiner!

Wijnadviezen bij Keukenkastje Kerst

Speciaal voor Keukenkastje Kerst zocht Wijnkoperij Okhuijsen bij elk gerecht in Keukenkastje Kerst een passende wijn. Klik hier voor de wijnkaart.      

Kerstrecept van Samuel Levie

Kerstrecept van Samuel Levie
 

Mince Pies

Deze zoete taartjes, waar geen vlees aan te pas komt, zijn het lieveling kerstrecept van Samuel Levie. Kerstontbijt, brunch, lunch of toe bij het diner, hij eet ze het liefst de hele kerst de hele dag door. Dit is hoe zijn moeder ze maakt. https://dekeukenkast.nl/recept/mince-pies/

Eva op de Pure (kerst) Markt

Eva op de Pure (kerst) Markt
Op zondag 18 december 2023 staat Eva met haar kookboeken en haar volledige Keukenkastteam op de Pure Markt. Tussen 11 een 15 uur, vast en zeker wat lekkers om te proeven!

Masterclass koken bij KOOK

Op zaterdag 3 december kookt Eva in de open keuken van KOOK in Wormerveer. Misschien wel een van de fijnste, meest uitgebreide kookwinkels van het land. Met centraal in de winkel een open keuken. Tussen 12 en 16 uur, iedereen is welkom!

Eva op de Dappermarkt!

Eva op de Dappermarkt!
Op zaterdag 26 november heeft Eva haar eigen kookboekenkraam op de Dappermarkt. Ergens halverwege, niet te missen. Kom langs voor een gesigneerd kookboek en iets lekkers! Handschoenen aan en mutsen op! (foto Eddy Posthuma de Boer, Dappermarkt 1958)  

De Keukenkast heeft een nieuwsbrief!

Elke maand staat een ingrediënt centraal. Een informatieve en inspirerende nieuwsbrief, met verhalen, tips en recepten van Eva. Geef je op via deze site.

Eva in Haarlem!

Eva in Haarlem!
Op 14 mei is Eva om 17.00 uur in boekhandel de Vries van Stockum in Haarlem. Bianca Hiemcke Schriek interviewt Eva over haar nieuwe roman 'De hand van Mustang Sally'. Uiteraard zijn er hapjes uit de nieuwe Keukenkastjes en Eva's andere kookboeken te proeven.

Eva in de boekenweek!

Eva in de boekenweek!
Eva komt naar u toe deze boekenweek! Op woensdag 13 april is ze om 17 uur in boekhandel Hoogstins in Amsterdam.  Op zaterdag 23 april is ze om 17.00 uur in boekhandel de Vries van Stockum in Haarlem. Mét drankjes en hapjes!

De Keukenkastjes zijn er!

De Keukenkastjes zijn er!
Vormgever Yves van Asten bekijkt het kakelverse Keukenkastje EI. Zo hard aan gewerkt, en wat is 'ie mooi geworden!

Kookboek Eva’s Keukenkast in prijs verlaagd! Bestel hier zonder verzendkosten.

Kookboek Eva’s Keukenkast in prijs verlaagd! Bestel hier zonder verzendkosten.
Alles nieuw, dus ook de prijs! Eva's Keukenkast, genomineerd voor kookboek van het jaar, is verlaagd in prijs. Van 29,95 voor 25,00 euro. Bestel 'm in de winkelkast. Bestel

Eva zoekt testkoks!

Eva zoekt testkoks!
Thuiskoks opgelet! Eva is altijd op zoek naar thuiskoks van alle niveaus om haar nieuwe recepten te testen. Het is voor haar heel waardevol als haar recepten ook door anderen worden uitgeprobeerd en van commentaar voorzien voordat ze in haar boeken komen. En omdat ze naast haar grote kookboeken maarliefst 4 Keukenkastjes per jaar maakt, heeft ze veel hulptroepen nodig! Wil jij voor Eva testkoken? Geef je op